VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Tomka sestřelil Bavorovice, A-tým trápí koncovka

05.10.2023 13:19

Přinášíme přehled výsledků všech týmů FK Olympie za poslední týden.

 

A-tým

Roudné – Olympie 0:0

Hluboká – Olympie 3:0 (1:0)

Áčko mělo na programu těžký dvojzápas s lídry krajského přeboru. Sváteční utkání na hřišti Roudného bylo nečekaně vyrovnané. Olympie zdecimovaná zraněními a absencemi hráčů vstoupila do zápasu nebojácně a brankář Havlíček si musel poradit s několika střeleckými pokusy. Na druhé straně trefili domácí tyč Kubíkovy branky. Druhý poločas nabídl šancí méně, přesto mohl po Račákově přízemním centru poslat Olympii do vedení Stoklasa, ale branku netrefil. Hlavičku Dobala pak z rohového kopu kryl brankář domácích. Za Roudné v dobré pozici minul Míka. Stejný hráč v 72. minutě dostal po 2. ŽK červenou kartu a domácí dohrávali o 10. Poslední šanci utkání vytáhl skvělým zákrokem Kubík a zápas tak skončil zaslouženou bezbrankovou remízou. Za Olympii odehrál celé utkání 16 letý dorostenec Filip Ullrich, který měl v nohách dopolední zápas dorostu s Větrovy!

Nedělní zápas na hřišti dosud neporažené Hluboké probíhal ve stejném duchu. Olympie poctivě bránila a čekala na svoji příležitost. K té se dostal po centrovaném míči Brom, ale brankář Konečný skvěle vytáhl jeho hlavičku mimo branku. Domácí se dostali přece jen do vedení po střele Rubicka, kterou nešťastně tečoval do vlastní brány Račák. Ve druhé půli pokračoval tlak domácích, ze kterého vyústily další 2 góly. Nejprve střílel za vápnem Tauber a o pár minut později zvýšil vedení na 3:0 Pecka. To byl také konečný stav utkání, ve kterém domácí Hluboká potvrdila svoji kvalitu a zaslouženě vyhrála.

B-tým

Olympie – Nové Hodějovice 5:5 (5:1) Góly: Tomka x2, Klein x2, Herza

Bavorovice – Olympie 2:6 (2:3) Góly: Tomka x4, Maruška, Herza

Po poločase v zápase s Hodějovicemi se zdálo, že další vítězství má béčko v kapse. Totální kolaps vltavotýnských ve 2. poločase ale nakonec zařídil konečnou remízu 5:5, pro Olympii již třetí v sezóně.

Rehabilitovat se za zmařený zápas se béčku podařilo náramně na půdě prvních a do té doby neporažených Bavorovic. Po skvělém výkonu si odvezli vysoké vítězství 6:2! 4 góly se blýskl matador Milan Tomka!

Dorost

Týn – Větrovy + Sezimovo Ústí 1:6 (1:4) Góly: Kořenský

První porážku zaznamenali naši dorostenci s týmem Větrov. Vyspělý soupeř s plno dorazovými hráči byl pro naše kluky těžký oříšek. 

Starší žáci

Týn – Vimperk 0:10

Ani další domácí utkání neskončilo pro starší žáky slavně. Vimperk naděloval desítku.

 

Mladší žáci

Týn – Vimperk 3:1 Góly: Švejda x2, vlastní

Na vítěznou vlnu se vrátili opět mladší žáci, kteří se i díky dvěma gólů Švejdy drží v popředí našlapaného krajského přeboru mladších žáků.

 

Starší přípravka

Dubné/Jankov - Týn "A" 7:7

Týn „A“ – Nemanice/Úsilné

Týn „B“ – Čtyři Dvory „B“ 15:3

SKP - Týn "B"

 

Mladší přípravka

Hluboká – Týn 7:2

Týn - Rudolfov